1Y0-203 Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration mock | http://babelouedstory.com/

1Y0-203 mock - Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration Updated: 2023

Review 1Y0-203 real question and answers before you take test
Exam Code: 1Y0-203 Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration mock June 2023 by Killexams.com team

1Y0-203 Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration

Exam ID : 1Y0-203
Exam Title : Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration
Number of Questions : 64
Duration of test : 90 minutes
Passing Scores : 70

Candidates should have knowledge of the following prior to taking this exam:
• Intermediate knowledge of Microsoft Windows Server
• Install and configure operating system options
• Windows Server roles
• Domain Name System
• Dynamic Host Configuration Protocol
• IIS
• Basic knowledge of Active Directory
• User rights and permissions
• Delegation of administrative rights
• Active Directory Domain Services
• Active Directory Certificate Services
• Users/Groups
• GPOs
• OUs
• Basic administration skills, including:
• Networking protocols such as TCP/IP
• Communication protocols such as RDP
• Firewall concepts
• E-mail administration and account creation
• Remote Desktop Services policies and profiles
• VPN technologies
• Folder redirection
• Ability to create shares and provide permission to shared folders/files
• Ability to create and modify AD group policies
• Knowledge of database concepts
• Securing network communications
• Knowledge of virtualization concepts
• Hypervisor management
• Application virtualization and delivery
• Virtual machine creation
• Architecture of virtual machine attributes such as
• Storage
• VLANS
• Knowledge of user profiles
• Knowledge of storage concepts
• Knowledge of desktop operations
• Installation, setup, configuration and maintenance of virtual delivery agent
OS
• Windows 7, Windows 8 and Windows 10
• Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
• Linux
• Managing client devices
• Windows devices
• Linux devices
• Mac OS devices
• Tablets
• Smartphones
• Thin clients
We recommend that candidates have at least six months of experience with the following Citrix technologies:
• XenApp and XenDesktop 7.15 LTSR
• StoreFront 3.x
• Citrix Gateway 12
• Citrix Profile Management
• Citrix Receiver
Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration
Citrix Administration mock

Other Citrix exams

1Y0-203 Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration
1Y0-440 Architecting a Citrix Networking Solution
1Y0-204 Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Administration
1Y0-403 Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Assessment, Design and Advanced Configurations
1Y0-312 Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Administration
1Y0-341 Citrix ADC Advanced subjects - Security Management and Optimization
1Y0-241 Deploy and Manage Citrix ADC with Traffic Management

killexams.com offers you go through its demo version, Test our test simulator that will enable you to experience the real test environment. Passing real 1Y0-203 test will be much easier for you. killexams.com gives you 3 months free updates of 1Y0-203 1Y0-203 dumps with real questions. Our certification team is continuously reachable at back end who updates the material as and when required.
Citrix
1Y0-203
Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration
https://killexams.com/pass4sure/exam-detail/1Y0-203
Question: 56
A Citrix Virtual Delivery Agent (VDA) needs to locate the Delivery Controller to
register with it. In which order of precedence, from greatest to least, will VDA locate the
Delivery Controller?
A. Personality.ini file, ListOf DDC's key in the registry, Policy settings from AD, Auto
update of controllers
B. Policy Settings from AD, ListOf DDC's key in the registry, Auto update of
controllers, Personality.ini file
C. Auto update of controllers, Policy settings from AD, ListOf DDC's key in the
registry, Personality.ini file
D. Personality.ini file, Auto update of controllers, ListOf DDC's key in the registry,
Policy Settings from AD
Answer: B
Question: 57
Scenario: A company maintains a XenDesktop infrastructure with a stand-alone license
server. Recently, the license server had a hardware failure and can NO longer
communicate on the network. The license server has a valid license file with a current
Subscription Advantage (SA) date on it. What will happen to the XenDesktop
environment with the license server now offline?
A. Users will immediately be unable to connect to their resources.
B. The license server will enter a 30-day grace period in which all user connections will
work.
C. Users will have limited connections available during a 30-day grace period.
D. The license server will enter a 90-day grace period in which all user connections will
work.
Answer: A
Question: 58
Scenario: A Citrix Administrator configures the Auto connect client drives user
settings to map client drives within the Independent Computing Architecture (ICA)
session for all published desktops. The setting is configured in a Baseline Group Policy
Object (GPO) and linked to an Organizational Unit (OU) that contains all of the
published desktops. When a user launches the desktop, client drives are NOT mapped.
What is a possible reason?
A. Desktops need to be rebooted to get the Policy applied.
B. Loopback processing is NOT enabled.
C. gpupdate/force needs to executed on all of the machines.
D. GPO needs to be linked to the User OU.
Answer: C
Question: 59
Which Citrix component acts as Secure Ticket Authority (STA) in a XenDesktop
environment?
A. NetScaler Gateway
B. License Server
C. StoreFront Server
D. Delivery Controller
Answer: A
Question: 60
Scenario: A Citrix Administrator needs to implement new security standards to protect
all internal users' username and password information within the XenDesktop
infrastructure. The administrator must accomplish this task with the least amount of
administrative overhead and cost to the company. What should the administrator
deploy?
A. A Domain SSL certificate on the StoreFront Server(s) and XenDesktop Controller(s)
B. A third-party certificate on the StoreFront Server(s) and XenDesktop Controller(s)
C. A third-party SSL certificate on the XenDesktop Controller(s)
D. A Domain SSL certificate on the StoreFront Server(s)
Answer: A
Question: 61
Scenario: A Citrix Administrator configures the following policies in a XenDesktop Site
environment, in descending priority order:
1. Marketing Office A has a filter on Marketing users. Client Network Drives is
disabled; Client Fixed Drives is enabled.
2. Marketing Office B has a filter on Marketing users' Internal IP. Client Network
Drives is disabled; Client Fixed Drives is enabled.
3. Accounting has a filter on Accounting Users. Client Network Drives is enabled;
Client Fixed Drives is NOT configured.
4. Baseline configured without a filter. Client Network Drives and Client Fixed Drives
are both disabled. Based on these policies, what will Accounting users be able to access?
A. Client Fixed and Network Drives
B. Client Fixed Drives only
C. Client Network Drives only
D. Neither the Client Network Drive nor the Client Fixed Drive
Answer: B
Question: 62
Scenario: A Citrix Administrator needs to deploy 2000 virtual desktops. The hardware
in the environment has a very fast SSD local storage, and the SAN is running almost at
capacity. There is NO need for user-installed applications or persistency in the
environment. Which provisioning method would allow the administrator to save SAN
storage?
A. Provisioning Services
B. Manual Provisioning
C. Existing machines
D. Machine Creation Services
Answer: A
Question: 63
When users log on to Citrix Receiver they are NOT able to see their line-of-business
application by default and are frequently calling helpdesk to locate the application.
Which phrase can a Citrix Administrator add to the application properties, so that it is
added to Favorites and users CANNOT remove the application from Favorites?
A. KEYWORDS: Mandatory
B. KEYWORDS: Prefer
C. KEYWORDS: Featured
D. KEYWORDS: Auto
Answer: A
Explanation:
To make an individual app mandatory, so that it cannot be removed from Citrix
Receiver for Windows, append the string KEYWORDS:Mandatory to the application
description. There is no Remove option for users to unsubscribe to mandatory apps.
Reference https://docs.citrix.com/en-us/receiver/windows/4-6/configure/receiver-
windows-configure-app-delivery- wrapper.html
Question: 64
Scenario: A Citrix Administrator needs to configure an Engineer User Group, which has
the following requirements:
? Users need the ability to install applications.
? Users require personalization and elevated administrator rights.
? Users engage in resource-intensive work. Which FlexCast Model can the administrator
use?
A. Hosted VDI (Static/Persistent)
B. Hosted VDI (Random/Non-Persistent)
C. VM-Hosted Applications
D. Published Applications
Answer: C
For More exams visit https://killexams.com/vendors-exam-list
Kill your test at First Attempt....Guaranteed!

Citrix Administration mock - BingNews https://killexams.com/pass4sure/exam-detail/1Y0-203 Search results Citrix Administration mock - BingNews https://killexams.com/pass4sure/exam-detail/1Y0-203 https://killexams.com/exam_list/Citrix Mapping a Printer in Citrix Remotely

Ruri Ranbe has been working as a writer since 2008. She received an A.A. in English literature from Valencia College and is completing a B.S. in computer science at the University of Central Florida. Ranbe also has more than six years of professional information-technology experience, specializing in computer architecture, operating systems, networking, server administration, virtualization and Web design.

Sat, 04 Aug 2018 09:29:00 -0500 en-US text/html https://smallbusiness.chron.com/mapping-printer-citrix-remotely-59496.html
Citrix App Requirements for the iPad

A published author and professional speaker, David Weedmark has advised businesses and governments on technology, media and marketing for more than 20 years. He has taught computer science at Algonquin College, has started three successful businesses, and has written hundreds of articles for newspapers and magazines throughout Canada and the United States.

Sun, 16 Jan 2022 05:00:00 -0600 en-US text/html https://smallbusiness.chron.com/citrix-app-requirements-ipad-71410.html




1Y0-203 candidate | 1Y0-203 action | 1Y0-203 approach | 1Y0-203 guide | 1Y0-203 test Questions | 1Y0-203 test success | 1Y0-203 guide | 1Y0-203 test | 1Y0-203 guide | 1Y0-203 test contents |


Killexams test Simulator
Killexams Questions and Answers
Killexams Exams List
Search Exams
1Y0-203 exam dump and training guide direct download
Training Exams List